Sudėtis: 52 % burokėlių, saulėgrąžų sėklos, obuolių sidro actas, linų sėmenys, kmynai 1 % (Latvija), Himalajų rausvoji druska, imbiero milteliai, rozmarinas, Kajeno pipirai.
Svoris: 80 g. Be laktozės, be cukraus, be glitimo, be GMO ir konservantų.
Šie gyvų burokėlių krekeriai labai tinka su žaliųjų salotų lapais ir sūriu. Jie traškūs, sodraus burokėlių ir kmynų skonio, tinkantys poilsio dienoms.
Burokėlių maistinė vertė nepaprastai didelė. Burokėliuose yra cukrų - gliukozės, fruktozės ir sacharozės (iki 25 %), organinių rūgščių - citrinos, oksalo ir obuolių rūgščių, įvairių baltymų, vitaminų BB, B, C, P, PP, karotinoidų, folio rūgšties ir pektinų. Juose taip pat yra ląstelienos, aminorūgščių (lizino, valino, arginino, histidino ir kt.). Be to, burokėliuose yra tokių mikroelementų kaip kobaltas, rubidis, cezis, varis, geležis, chloras, kalis, fosforas, siera, magnis ir jodas. Daugelis iš jų reguliuoja kraujodaros procesus, todėl žmonės, kurie dažnai vartoja burokėlius, niekada neserga mažakraujyste.