FISSMAN KENSEI KOJIRO 7 colių virtuvinis kirvukas yra patikimas jūsų draugas virtuvėje. Jis turi tvirtą plačią stačiakampę geležtę. Puikiai tinka smulkinti, pjaustyti didelius kietus vaisius ir daržoves, ruošti mėsą ir žuvį. Atsparūs korozijai ir patvarūs dėl specialios "Korudo" šaltojo grūdinimo technologijos, kurios optimalus kietumas pagal Rokvelo skalę yra 58 HRC. Šis plienas pagamintas iš japoniško AUS-8 plieno, turinčio didelį anglies dioksido kiekį, todėl yra labai patvarus ir puikiai išlaiko galandimo briauną. Peilis galandamas rankomis ant 6000 grūdėtumo vandens akmens, kad būtų nepriekaištingai aštrus. Puikus pjovimo kampas pasiekiamas galandant ašmenis 15-17 laipsnių kampu į kiekvieną pusę. Peilio rankena pagaminta iš aukštos kokybės vandeniui atsparios ir dėvėjimuisi atsparios medžiagos G-10, kuri atlaiko tiek aukštą, tiek žemą temperatūrą, neslysta rankoje ir nesugeria kvapų.