FISSMAN KENSEI KOJIRO 7" gastronominis arba filė peilis yra puikus pagalbininkas pjaustant. Geležtė labai plona ir lanksti, todėl lengva pjaustyti mėsą ir žuvį filė. Taip pat labai patogu gaminti karpačio, pavyzdžiui, iš jautienos ar lašišos. Dėl ilgų ir siaurų ašmenų lengva išgauti plonus, tolygius griežinėlius. Atsparus korozijai ir ilgaamžis. Pagamintas iš AUS-8 aukštos anglies japoniško plieno, šis peilis yra labai kietas ir puikiai pagaląstas. Idealus pjovimo kampas dėl 15-17 laipsnių galandimo į kiekvieną pusę. Peilio rankena pagaminta iš aukštos kokybės vandeniui atsparios ir dėvėjimuisi atsparios G-10 medžiagos, kuri atlaiko tiek žemą, tiek aukštą temperatūrą, neslysta rankose ir nesugeria neįprastų kvapų.