"Cerbona" juodo šokolado ir aviečių batonėlis be glitimo pagamintas iš kukurūzų, kuriuose natūraliai nėra glitimo. "Cerbona" į jį prideda aviečių ir juodojo šokolado, tada formuoja gabalėliais ir užpila kakava. Be glitimo pagaminti tamsaus šokolado ir aviečių musli batonėliai yra vertingų maistinių medžiagų ir maistinių skaidulų šaltinis, todėl juos galima puikiai įtraukti į sveiką mitybą, naudojant tik ingredientus be laktozės. Galite lengvai pasiimti su savimi ir valgyti "Cerbona" musli batonėlius be glitimo bet kur.
Sudedamosios dalys: Kakavos dengiamoji masė 22 % (cukrus, augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių), neriebūs kakavos milteliai 15 %, emulsikliai: lecitinai ir sorbito tristearatas; kvapioji medžiaga), gliukozės-fruktozės sirupas, žemės riešutai, palmių riebalai, cukrus, gliukozės sirupas, maltodekstrinas, šokoladas 1,8 % (kakavos masė, cukrus, neriebūs kakavos milteliai, emulsiklis: sorbitoliai; dažiklis: paprasta karamelė: kvapioji medžiaga, emulsiklis: sojų lecitinai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: obuolių rūgštis.