FISSMAN KENSEI MUSASHI 6,8" peilis "santoku" puikiai tinka pjaustyti, kapoti ir smulkinti. Viena geležtė virtuvėje pakeičia kelis tradicinius peilius ir gali būti naudojama mėsai ir žuviai pjaustyti, taip pat vaisiams ir daržovėms pjaustyti griežinėliais ir kubeliais. Atsparus korozijai ir patvarus dėl specialios Korudo metalo grūdinimo šaltuoju būdu technologijos iki 61 HRC pagal Rokvelo skalę. Damasceno geležtė sudaryta iš 67 sluoksnių patvaraus VG-10 nerūdijančio plieno. Meistrai ašmenis galanda rankomis, naudodami senovinį japonišką Honbazuke metodą. Dėl galandinimo puikus pjovimo kampas yra 15-17 laipsnių iš kiekvienos pusės. Peilio rankena pagaminta iš aukštos kokybės vandeniui atsparios ir dėvėjimuisi atsparios medžiagos G-10, kuri atlaiko tiek žemą, tiek aukštą temperatūrą, neslysta rankose ir nesugeria kvapų.