Sudedamosios dalys: cukrus, migdolai 22%, kiaušinio baltymas, augaliniai aliejai (palmių, saulėgrąžų) įvairiomis proporcijomis, vanduo, stabilizatoriai - E420 ir E422, gliukozės sirupas, šokoladas 1,2% (kakavos masė, cukrus, neriebūs kakavos milteliai, emulsiklis - lecitinas, kvapioji medžiaga - vanilė), krakmolas, neriebūs kakavos milteliai, pistacijos 0,5 %, koncentruotos braškių sultys 0,3 %, emulsikliai - E471, E475 ir lecitinas, kvapiosios medžiagos, lazdyno riešutai, konservantas - E200, kildinimo medžiagos - E120, E141 ir E160а. Rūgštis - citrinų rūgštis. Bendras kakavos svoris: karčiajame šokolade ne mažiau kaip 70 %. Gali būti pieno, žemės riešutų, kitų riešutų ir glitimo pėdsakų.