Sudėtis: cukinijos, saulėgrąžų sėklos, linų sėmenys, grikiai, kanapių baltymai ir skaidulos, česnakai, obuolių sidro actas, Himalajų rausvoji druska, kmynai, bazilikai, petražolės, juodieji pipirai, aitriosios paprikos.
Svoris: 80 g. Be laktozės, be cukraus, be glitimo, be GMO ir konservantų.
Šie daigintų grikių, kanapių ir linų sėklų krekeriai gardūs patiekti su mėgstamu humusu ar kitu paštetu.
Kanapėse yra visų svarbiausių mineralų - kalcio, magnio, kalio, fosforo, geležies ir cinko. Kanapėse gausu ląstelienos, o viena svarbiausių jų savybių - nepakeičiamosios riebalų rūgštys Omega 3 ir Omega 6 subalansuotu santykiu (3:1). Kanapių sėklose esančios riebalų rūgštys yra energijos šaltinis, jos būtinos tinkamam nervų sistemos funkcionavimui, smegenų vystymuisi ir veiklai, geresnei sveikatai ir odos elastingumui. Vartojant kanapes stiprėja kaulai ir sąnariai, organizmas aprūpinamas visomis būtinomis aminorūgštimis, riebalų medžiagomis ir mineralais. Kanapės vartojamos cholesterolio kiekiui kraujyje mažinti, imuninei sistemai stiprinti ir stresui malšinti. Ji ypač rekomenduojama sportininkams, vegetarams, veganams, nėščioms moterims, vaikams ir didelio fizinio aktyvumo žmonėms.