Atranka vieno iš kultinių Pjemonto šokolado gaminių gerbėjams: Pistacijų šokolado "Gianduiotto", "Gianduiotto Old Recipe", "Extra Dark Gianduiotto" ir "Gianduiotto Gianduia N.3" šokoladai, kurių sudėtyje yra tik trys ingredientai: žalias cukranendrių cukrus, lazdyno riešutai ir kakavos masė.
ŠOKOLADO ASORTI. INGREDIENTAI BE GLITIMO: Pjemonto lazdyno riešutų pasta, cukrus, kakavos sviestas, juodasis šokoladas (kakavos masė, žaliavinis cukrus, kakavos sviestas. Kakavos sausosios medžiagos: min. 63,6 %), nenugriebto PIENO milteliai, PIENO milteliai, Pistacijų pasta, kakavos masė, kakavos milteliai, žaliavinis cukrus, IŠRŪGŲ milteliai (iš PIENO), emulsiklis: SOJOS lecitinas, bevandeniai PIENO riebalai, druska, natūrali vanilės kvapioji medžiaga. SUDĖTYJE YRA / GALI BŪTI PĖDSAKŲ: PIENO, SOJOS, RIEŠUTŲ